RólunkKacatos

Üdvözlünk a Kacatos Műhely oldalán!


konyhás_old1fiúk_old1Folytonos otthonszépítési kényszerrel megáldott házaspár vagyunk, két kisfiúval, kutyákkal, határozott vonzódással fű, fa, virág és szép tárgyak iránt.

Ha valami fából készült, és régi, de legalább nosztalgikus hangulatú, nálunk már nyerő.

A kézzel készített tárgyakat szeretjük és tiszteljük, mert pontosan tudjuk, mennyi munka és mennyi érzés kerül beléjük születésük során.

A sokféle irányzat közül a vintage és a retró áll hozzánk a legközelebb, de tudunk lelkesedni a country (vidéki), chabby chic, provence-i stílus iránt is.


montázsAz új nappalinkkal kezdődött minden. A belmagasságot helyenként három méter felettire alakítottuk – el tudjátok képzelni a kialakult szabad falfelületek méretét. Ezt ugye dekorálni kell.

Mivel? Képekkel, amik hangulatot teremtenek, visszatükrözik a mi ízlésünket, esendőségeinket (csoki, süti, sok kávé…), hobbinkat (kert, kutyamacskajószágok), megmosolyogtatnak, emlékeztetnek és így tovább.

No, készen ilyeneket, nekünk tetsző küllemben és minőségben nem találtunk. A vintage dekorációk iránti lelkesedésünk is egyre erősödött…

A “csináld magad” mozgalom (és a lavina) ekkor elindult…

A barátok, családtagok ránk kaptak, és kértek táblaképeket, hogy elvigyék ajándékba születésnapra, névnapra, karácsonyra, egyéb sátoros ünnepekre.  Mi pedig készítettünk és készítettünk…


A hobbink idővel teljesen elhatalmasodott és azon kaptuk magunkat, hogy már csak ezzel szeretnénk foglalkozni. Így lett álomból valóság.

A lelkesedésünk nem apad, sőt, annyi ötletünk és tervünk van, hogy pár évre elegendő lesz… 🙂


Miért Kacatos? Mert van egy kis gyűjtőszenvedélyünk. Nem kezeltetjük. Élvezzük.


Ha egy kis inspirációra, nézelődésre vágysz, bátran nézz körül Facebook oldalunkon, vagy kukkants be a Kacatos Pinterest oldalra.

Várunk szeretettel! ♥

Kacatos csapat