Kézzel festett deszkatáblák

Kategória:Blog
Cimkék:
Kacatos

2016-01-27 18.48.39Ahogy mondtam is Nektek, az év elejét az új tervek átgondolásával és megvalósításával töltjük, hogy mire az igazi vásár szezon elkezdődik, izgalmas újdonságokkal várhassunk benneteket.

Deszkatáblákat már korábban is készítettünk, de most sok időt és energiát fektetünk a projektbe, több témakörből, saját tervezésű táblák születnek. Továbbra is az a cél, hogy a vásárlóink egyedi, máshol nem kapható ajándékokat, lakberendezési tárgyakat találjanak nálunk.

A minőségből most sem engedünk. Igen, lehetne spórolni a költségeken olcsóbb alapanyagokkal, egy-egy munka fázis kihagyásával. Viszont ez nem a mi utunk. Nálunk ajándékot szoktatok keresni egy fontos személynek. Azt gondolom, és a ti véleményetek is az, hogy egy ajándéknak szépnek és minőséginek kell lennie. Fontos, hogy tükrözze a figyelmességet, törődést és szeretetet a megajándékozott felé.

A hamar megkopó, kifakuló, sebtében tákolt tárgyak nem a mi műfajunk, meghagyjuk másnak. Igen, ott olcsóbb a termék. Látszik, miért.

A minőségi alapanyagok mellett az elkészítés ideje sem mindegy. Szeretjük készíteni ezeket a táblákat, a csiszolás, a betűk egyenként történő kifestése, a viaszolás időigényes feladatok, de minden alkalommal jó érzés látni, ahogy kibontakozik a kép és a szöveg, és az utolsó réteg megszáradása után látjuk a kész portékát. Ami szeretettel készül, szeretettel van átadva, szeretve is lesz. 🙂

kávés deszkatábla


Szerző:

Vélemény, hozzászólás?

Üzeneted*

Használható HTML cimkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Név*
Email*
Url